Szegedi
Vízmű Zrt.
Telefon
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
Email
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
POI
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

E-számla

A Szegedi Vízmű Zrt. 2009 évben indította el e-számla szolgáltatását, melyet a Díjnet e-számla szolgáltató rendszerének használatával vehetnek igénybe víz- és szennyvízelvezetési szolgáltatásban részesülő ügyfeleink.
 

Mi az e-számla?

Az e-számla egy olyan, elektronikus formában kibocsátott számla, amelyen pontosan azok az adatok szerepelnek, mint az eddigi papír alapú, kinyomtatott számlán, és épp olyan hiteles is, ezt garantálja a jogszabály szerinti elektronikus aláírás és az időbélyegző. Így igazolásként – elektronikus formában – bárhol elfogadható.

  • Az elektronikus aláírás az elektronikus úton készülő dokumentumok hitelesítése annak érdekében, hogy mellőzhető legyen annak nyomtatása, kézi aláírással történő hitelesítése.
  • Az időbélyeg igazolja, hogy az adott dokumentum a tranzakció pillanatában már létezett. Az időbélyegzést az erre hitelesített szolgáltatók végezhetik.


Hogyan vehető igénybe az e-számla szolgáltatás?

A szolgáltatás eddig a www.dijnet.hu oldalon indított kétszintű regisztrációval, 2016. március hótól egyszerűbben, a Szegedi Vízmű Zrt. honlapjáról indított regisztrációt követően vehető igénybe.

További információk