Szegedi
Vízmű Zrt.
Telefon
Központi telefonszám
+36 62 55 88 55
Email
Központi e-mail
vizmu@szegedivizmu.hu
POI
6720 Szeged,
Tisza Lajos krt. 88.

Ivóvízvezeték felújítási munkálatok kezdődnek a Rózsa utcában

2021. 07. 21.

A 2021. július 26-i héten ivóvízvezeték felújítási munkálatok kezdődnek több ütemben a Rózsa utcában (Csongrádi sgt-tól a József Attila sgt-ig), emiatt a forgalmi és a parkolási rend is megváltozik az adott szakaszon. 

A munkálatok miatt fél útpályás lezárás, forgalomelterelés, egyirányú közlekedés, sebességkorlátozás, parkolási korlátozás is várható, valamint a 21-es busz forgalmi rendje is módosul – szakaszonként változóan, a munka üteméhez, előre haladásához igazodva.

(A Rózsa utcán – Csuka utcánál – márciusban már sor került egy – lakossági ivóvízellátást nem érintő – vezetékszakasz rekonstrukciójára.)

A munkát a Szegedi Vízmű Zrt. megbízásából alvállalkozó végzi. A vízellátás ideiglenes vízvezeték kialakításával történik, így a munka az ivóvíz szolgáltatásban csak korlátozottan (átmenetileg, rövidebb időszakokra) okoz átmeneti fennakadást a körzetben, amiről az érintett fogyasztók értesítést kapnak.

A tervek szerint, várhatóan 2021. november közepéig – teljes úthelyreállítással – befejeződnek a munkálatok, és az aszfaltozást követően megszűnik a forgalomkorlátozás, visszaállhat a közlekedésben a megszokott rend.

Kérjük, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek! Köszönjük a megértésüket és türelmüket! 


Szegedi Vízmű Zrt.

Ivóvízvezeték felújítási munkálatok kezdődnek a Rózsa utcában

További híreink

VÍZ – QVÍZ
VÍZ – QVÍZ
2021. 09. 17.
Ö mennyire figyel a víztakarékosságra? Tudja, hogy miért kell(ene) elzárni a csapot  fogmosás közben?…
Új üzletszabályzat
Új üzletszabályzat
2021. 09. 14.
Tisztelt Felhasználók! A Szegedi Vízmű Zrt. az alábbiakban teszi közzé a jelenleg hatályos 2020. december…
Összes hír