Várjuk észrevételeit
A A A

MEGRENDELÉS, BEJELENTÉS

a Szegedi Vízmű Zrt. által végzendő mellékvízmérő(k) cseréje, műszaki átvételére

A mező megadása kötelező

A mező megadása kötelező

A mező megadása kötelező

A mező megadása kötelező

A mező megadása kötelező

A mező megadása kötelező

* "Ügyfél azonosító:" A tájékoztató anyag hátoldalán, illetve a számlán is megtalálható azonosító.

A Szegedi Vízmű Zrt. 2018. évben kiemelt projektként kezeli a társasházi vízmérők korszerűbb, távleolvasásos mérőrendszerekbe történő bevonását, amely számos előnnyel jár a közösség számára. Társaságunk a projekt keretében egyedi ajánlattal keresi meg a közös képviselőket a távleolvasás lehetőségeinek bemutatásával, ezért javasoljuk, a mérőcsere megrendelését megelőzően szíveskedjen egyeztetni közös képviselőjével.

Kérjük, jelölje be a választását!

Kérjük legalább egyet jelöljön meg!

A megrendelése alapján a mellékvízmérő(k) cseréjét, plombázását, átvételét a Szegedi Vízmű Zrt. előre egyeztetett időpontban végzi, munkatársaink a megrendelést követően a megadott telefonszámon felveszik Önnel a kapcsolatot. A fenti díjak a vízmérőcserére vonatkoznak, egyéb szereléseket nem áll módunkban elvégezni! Kérjük, a mellékvízmérő akadálytalan megközelítését biztosítsa szerelőink számára. A kiszerelt vízmérőket Társaságunk nem vásárolja vissza.

Fizetés módja: készpénzzel vagy bankkártyával számla ellenében a helyszínen, a beszerelést követően.

Tájékoztatjuk, hogy a megadott adatokat az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, és azokat kizárólag a lejárt hitelességű mellékvízmérő(k) cseréjének megrendelésével és a nyereményjáték lebonyolításával kapcsolatosan használjuk fel.

Köszönjük a visszajelzését! Amennyiben részt kíván venni a mellékvízmérő csere kampány keretében meghirdetett nyereményjátékunkon, kérjük, az alábbi felületen regisztráljon!

Szegedi Vízmű Zrt.

Bejelentkezés